Naast de Escapevan bieden wij ook workshops aan waarin je samen met je klas, team of afdeling leert om escaperooms te bedenken en te bouwen. Deze workshop biedt ontzettend veel uitdaging aan iedere doelgroep; van leerlingen op een school tot aan het personeel van een zorginstelling of een groep medewerkers van een hotel.

Het is vakoverstijgend, het stimuleert creativiteit en samenwerken, het is een strijd tegen elkaar en het is bovenal erg leuk om te doen!

Workshop escaperoom
Escapevan richt in samenwerking met Kunsteducatie Nederland van tevoren een ruimte in, op locatie, die speciaal daarvoor is leeggeruimd.

In verschillende sessies proberen de deelnemers te ontsnappen. Wij verzorgen de opdrachten, puzzels en attributen waarmee de deelnemers aan de slag kunnen.

Het is mogelijk om zowel de Escapevan in te zetten en tegelijkertijd in een andere ruimte een escaperoom neer te zetten die aansluit bij het thema van het evenement of de vraag vanuit de opdrachtgever.

Workshop ecaperoom bouwen
Escapevan bedenkt samen met de deelnemers een escaperoom. Een locatie wordt gekozen, spelvormen bedacht en de kamer wordt uitvoerig getest. Door een thema te koppelen aan de kamer, wordt deze nog meer toegespitst op de jullie vraag.

Vervolgens kan de kamer door het ‘publiek’ bezocht worden. Dit kunnen ouders van leerlingen zijn, maar ook collega’s of klanten. Een leuke manier om samen te komen met alle partijen!

In overleg met de opdrachtgever kan het team van Escapevan (en Kunsteducatie Nederland) van tevoren langskomen om de ruimte te bekijken.

Project
De Escapevan kan ook goed als onderdeel van een groter project worden ingezet. Zo hebben de leerlingen van Van Der Capellen SG een Escape-classroom gebouwd tijdens het 125-jarig bestaan.

Prijzen
De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers aan een workshop, de duur, de locatie, etc. We kunnen naar aanleiding van jouw wensenpakket kosteloos een offerte opmaken.

“Onze school vierde haar 125-jarig jubileum met een groots festival. Onderdeel daarvan waren de Escapevan zelf en de workshop Escape the Classroom. Een grandioos succes!”

– Directeur middelbare school in Zwolle

Wilt u meer informatie over de Escapevan of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91