De Escapevan wordt vaak ingezet tijdens project die tot doel hebben verandering teweeg te brengen. Samen met de opdrachtgever stellen we het doel en de inhoud vast. 

Workshop escaperoom
Escapevan richt in samenwerking met Kunsteducatie Nederland van tevoren een ruimte in, op locatie, die speciaal daarvoor is leeggeruimd.

In verschillende sessies proberen de deelnemers te ontsnappen. Wij verzorgen de opdrachten, puzzels en attributen waarmee de deelnemers aan de slag kunnen.

Het is mogelijk om zowel de Escapevan in te zetten en tegelijkertijd in een andere ruimte een escaperoom neer te zetten die aansluit bij het thema van het evenement of de vraag vanuit de opdrachtgever.

Project
De Escapevan kan ook goed als onderdeel van een groter project worden ingezet. Zo hebben gevangenen van de Penitentiaire Inrichting Zwolle tijdens de Dag van Herstel escaperooms die door ons waren gebouwd op de locatie, gedaan. Deze hadden tot doel de gedetineerden samen te laten werken, hun eigen rol te pakken en gericht te werken aan hun eigen herstel en het herstel richting hun relaties, het slachtoffer en de maatschappij.

Prijzen
De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers aan een workshop, de duur, de locatie, etc. We kunnen naar aanleiding van jouw wensenpakket kosteloos een offerte opmaken.

Ik kan niets anders zeggen dan dat Martijn en zijn mensen een top-escape hebben neergezet. De escape was volledig gericht op de 4 pijlers van herstel. Dus volledig maatwerk voor de P.I. en deze dag. De gedetineerden waren laaiend enthousiast en ook het personeel liet zich deze kans van ontsnappen niet ontglippen. Echt een aanrader!

– Projectleider PI Zwolle

Wil je meer informatie over de Escapevan of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91