GAAT HET JULLIE LUKKEN?

De Escapevan staat te glanzen in de zon op het plein. Vandaag is het weer raak, meerdere groepen zullen proberen uit te breken binnen de gestelde tijd. Gaat het lukken? Weet iedereen wat hij of zij moet doen? Gaat de samenwerking vlekkeloos of doet iedereen maar wat? 

Een paar jaar geleden begon het te kriebelen. De zaken gingen goed met ons workshopbedrijf Kunsteducatie Nederland en we kregen weleens de vraag een escaperoom te bouwen in school of tijdens een evenement. Toen bedachten we dat een mobiele escaperoom eigenlijk het meest praktisch is. Je komt bij iedereen over de vloer, de juiste apparatuur heb je altijd bij de hand en anderen kunnen hem gebruiken bij trainingsessies zonder helemaal naar je toe te moeten komen.

Ons doel is om de Escapevan in te zetten als middel om te verbinden, uit te dagen en te ontwikkelen. Om iets te leren over jezelf of over anderen. Daarom is de caravan uitermate geschikt voor teambuilding, teamontwikkeling of ter ondersteuning bij een evenement.

SAMENWERKINGSPARTNERS

TEN Producties

Een professioneel educatief theatergezelschap, dat voorstellingen maakt voor kinderen, jongeren en (jong-)volwassenen. Over belangrijke thema’s die een rol spelen in hun turbulente wereld. Zo wordt de drempel verlaagd om thema’s als depressie, geaardheid en ziekte bespreekbaar te maken op school. Check hier de website!

Kunsteducatie Nederland

Kunsteducatie Nederland heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en verzorgen van de meest aansprekende en uiteenlopende workshops voor scholen met een enthousiast en ervaren team. Onze roots in het onderwijs gebruiken wij om de kracht van creativiteit in leren over te brengen aan de deelnemers aan onze activiteiten. Meer informatie vind je hier.

TAPE Nederland richt zich uitsluitend op bedrijven en organisaties. Voor de organisatie van evenementen van A tot Z, waardevolle aanvullingen op je evenement en losse workshops. Van teambuildingsdag tot bedrijfsfeest, we denken graag met je mee en komen met verrassende ideeën. Plan snel een afspraak.

Henriette Ruitenberg opleider trainer coach

Veranderen door jezelf te zijn. Door de juiste balans te vinden tussen persoonlijke en organisatiebelangen groeit een mens. Voor zowel teamontwikkeling, als individuele coaching. Ook kan Henriëtte ingezet worden als intervisiebegeleider en geeft zij communicatietrainingen. Meer weten? Bekijk dan de website.