Wat voor evenement je ook aan het plannen bent, de escapevan is een leuke en interessante aanvulling. De invulling van de opdrachten die opgelost worden in de escapevan kunnen aangepast worden aan het onderwerp van het evenement. De basis is en blijft: deelnemers worden opgesloten (in groepjes van 4 tot 8) en zij proberen binnen een bepaald tijdsbestek uit te breken. In de regiekamer kan tegelijkertijd of naderhand meegekeken worden.

Thema
De Escapevan is op elke locatie neer te zetten en daardoor flexibel. Flexibel is ook het thema waarin de opdrachten in de Escapevan worden vormgegeven. Zo kun je ervoor kiezen om een bepaalde situatie uit te lichten in de caravan en het verhaal te laten aansluiten op het evenement dat je organiseert. 

Schaduwprogramma
We kunnen ook escaperooms bouwen op locatie, wij nemen dan de materialen mee en gaan bij jullie op het terrein of in-house aan de slag.

Tijdsduur
De reguliere rondes zijn 12 of 15 minuten. In overleg kan er ook een andere tijdsduur worden gehandhaafd.

Prijzen
Deze zijn altijd in overleg, elk evenement is uniek en daarmee ook de invulling van de Escapevan. Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden en de prijzen te bespreken. 

Food & Drinks
De Escapevan is ook te boeken in combinatie met de foodtruck van onze goede vrienden van
SoundTrek. Zij bieden een uitgebreide catering in de vorm van koffie, thee, fris, sappen en/of luxe broodjes.

Extra workshops
Ook kan je bij ons terecht voor allerlei andere workshops om je evenement nog meer invulling te geven, check de website van ons zusterbedrijf
Kunsteducatie Nederland voor het uitgebreide aanbod.

“Onze school vierde haar 125-jarig jubileum met een groots festival. Onderdeel daarvan waren de Escapevan zelf en de workshop Escape the Classroom. Een grandioos succes!”

– Directeur middelbare school in Zwolle

Wil je meer informatie over de Escapevan of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91