De Escapevan heeft bewezen een doeltreffend middel te zijn tijdens voorlichtingscampagnes. Door het verhaal volledig te laten aansluiten op de voorlichtingscampagne wordt de boodschap extra duidelijk gemaakt. 

Thema
De Escapevan is op elke locatie neer te zetten en daardoor flexibel. Flexibel is ook het thema waarin de opdrachten in de Escapevan worden vormgegeven. Zo kun je ervoor kiezen om een bepaalde situatie uit te lichten in de caravan, of de opdrachten te laten gaan over specifieke samenwerkingsvormen of doelen met betrekking tot bijvoorbeeld teambuilding.

Schaduwprogramma
Wij bieden ook een workshop aan waarin deelnemers eigen puzzels maken. Deze kunnen nadien in de caravan door andere deelnemers worden opgelost waarbij de makers mee kunnen kijken in de regiekamer. Ook kunnen we op locatie een escaperoom bouwen, zodat er meerdere groepen tegelijkertijd kunnen uitbreken.

Tijdsduur
De reguliere rondes zijn 12 of 15 minuten. In overleg kan er ook een andere tijdsduur worden gehandhaafd.

Prijzen
Deze zijn altijd in overleg, elk evenement is uniek en daarmee ook de invulling van de Escapevan. Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden en de prijzen te bespreken. 

Food & Drinks
De Escapevan is ook te boeken in combinatie met de foodtruck van onze goede vrienden van
SoundTrek. Zij bieden een uitgebreide catering in de vorm van koffie, thee, fris, sappen en/of luxe broodjes.

Extra workshops
Ook kan je bij ons terecht voor workshops om je evenement nog meer invulling te geven, check de website van ons zusterbedrijf
Kunsteducatie Nederland voor het uitgebreide aanbod.

CKM Campagne Den Haag
Sinds 2017 vullen wij de campagnes van het Centrum Kinderhandel Menshandel (CKM) Terres des Hommes en Fier! aan met de Escapevan. Zo proberen we mensen bewust te maken van kinderhandel en mensenhandel in Nederland. De Escapevan is zodanig ingericht dat mensen een klein beetje het bedrukte gevoel ervaren dat slachtoffers van mensenhandel hebben.

“Wij zien de inzet van de Escapevan tijdens onze campagnes tegen mensenhandel als waardevol. Zo geven we de bezoekers een inkijkje in de wereld van de slachtoffers van mensenhandel. Ook dit jaar nemen we de Escapevan en Martijn weer graag mee tijdens onze campagne!”

– Projectleider CKM

Wil je meer informatie over de Escapevan of een geheel vrijblijvende offerte? Klik dan op de button hieronder of bel direct 038 455 02 91